LAST MINUTE

LAST MINUTE!!!

L A S T  M I N U T E !!!

 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ХАЛКИДИКИ

                                         Kalitea/ Hanioti

                              Polihroho/ Pefkohori

7 ноќевања со вклучен превоз по лице

термин:     17.09.2017    79 evra        и        24.09.2017    59 evra

*во студио минимум 2 лица, 3 и 4 плаќаат само превоз доколку се користи
*во апартман минимум 3 лица, 3 и 4 плаќа само превоз 35 евра

 

 

   Nei Pori

термин:       17.09.2017             59 evra

7 ноќевања со вклучен превоз по лице

*во студио минимум 2 лица, 3 плаќа само превоз доколку се користи
*во апартман минимум 3 лица,  4 плаќа само превоз доколку се користи

 

 

 

Јонски брег

  Parga/ Vrahos

термин:         23.09.2017            62 evra

7 ноќевања со вклучен превоз по лице

*во апартман 3 и 4 лице плаќаат само превоз доколку се користи

 

 

 

Lefkada

термин:       23.09.2017        65  evra 

7 ноќевања  со вклучен превоз по лице

*во студио минимум 2 лица, 3 плаќа само превоз доколку користи
*во апартман минимум 3 лица, 3  лице плаќа само превоз 50 евра задолжително, 4 лице плаќа само превоз доколку користи

 

 

*ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ЦЕНАТА НЕ СЕ НАМАЛУВА

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *