Паралиа

Паралиа – Листа на локали со попуст

Zografos ресторан

10% попуст

Локација: Спроти црквата

_________________________________________________________________________

Piatsa гиро

10% попуст

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *