Скопје – Листа на локали со попуст

КАЈ ЧИЧО

gostilnica_kajcico_skopje_800_2

Попуст: 15%

Локација : населба Карпош 4, на крајот на булеварот „Илинденска“

_____________________________________________________________________

КАФЕАНА ПУТИН

IMG_2486

Попуст: 15%

Локација:  На Млечен

_____________________________________________________________________

SOS

Select operating system

Попуст: 50%

Локација: Во центарот на градот

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *