Платамона

Платамона – Листа на локали со попусти

OJORGOS Гиро Ресторан

10% Попуст

Во центарот спроти црквата

_________________________________________________________________________

IPOKANBOS Ресторан

10% Попуст

Свежа морска храна

На шеталиштето на самата плажа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *