Неи Пори

Неи Пори – Листа на локали со попусти

MURANO Кафе бар

murano

10% Попуст

Спроти амбулантата во градот

_________________________________________________________________________

AVRA Ресторан

10% Попуст

Свежа морска храна

Спроти амбулантата во градот

_________________________________________________________________________

TA МPAKALIARAKIA Ресторан

10% Попуст

Свежа морска храна

Во првиот дел од градот

_________________________________________________________________________

BLURUA Кафе бар

10% Попуст

Во првиот дел од градот

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *