TOSSA AND MALGRAD

Tossa de Mar е општина во Каталонија, Шпанија, кој се наоѓа на Коста Брава, околу 103 километри северно од Барселона и на 100 километри јужно од границата со Франција.Tossa de Mar има три главни плажи:
Плажа Tossa (Platja Gran), во предниот дел на центарот на градот. Таа е 380 м долга и 60 метри широка.
Ла Мар Menuda, на другата страна на заливот. Таа ги има сите вообичаени услуги и капацитети, како што се спортски опреми за изнајмување со димензии на плажа: долга 180 метри и широка 20 метри.
Ел Codolar, зад ѕидовите.
 
Malgrat de Mar е едно од најубавите летувалишта во Каталонија. Исклучителните песочни плажи, убавото море и мирот во ова одморалиште привлекува многу туристи кои доаѓаат на одмор.Поврзано е со Санта Сузана, а од Барселона е околу 50 км со кој е поврзан на редовна железничка линија…….
 

 

GOLDEN BAHIA TOSSA HOTEL 4* Sup ­ Tossa, Costa Brava
http://www.goldenhotels.com/
Период Број на ноќевања Возрасен Трет возрасен 1-во дете (2-11,99) 2-ро дете (2-11,99)
HALF BOARD- TWIN Room (4-4)
24.06.2016-01.07.2016 7 ноќевања 759 597 220 597
01.07.2016-08.07.2016 7 ноќевања 848 660 220 660
08.07.2016-15.07.2016 7 ноќевања 861 669 220 669
15.07.2016-22.07.2016 7 ноќевања 861 669 220 669
22.07.2016-29.07.2016 7 ноќевања 861 669 220 669
29.07.2016-05.08.2016 7 ноќевања 945 727 220 727
05.08.2016-12.08.2016 7 ноќевања 959 737 220 737
12.08.2016-19.08.2016 7 ноќевања 959 737 220 737
19.08.2016-26.08.2016 7 ноќевања 875 679 220 679
26.08.2016-02.09.2016 7 ноќевања 781 613 220 613
02.09.2016-09.09.2016 7 ноќевања 705 559 220 559
09.09.2016-16.09.2016 7 ноќевања 647 519 220 519
Цената вклучува:
* 7 ноќевања со појадок и вечера (Half Board)
* Авионски Билет – Скопје – Барселона – Скопје
* Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром
* 1 парче чекиран багаж по лице што не надминува 23 кг и едно парче кабински багаж (56*45*25)
Цената не вклучува:
*Аеродромски Такси 60 ЕУР (возрасни и деца – се плаќат при резервација);
*Патничко Осигурување
*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ – можни се промени)
         
HOTEL GHT OASIS TOSSA & SPA 4*- Tossa, Costa Brava  
http://www.ghthotels.com/  
Период Број на ноќевања Возрасен Трет возрасен 1-во дете (2-11,99)  
HALF BOARD- Double Standard (max 3 pax)  
24.06.2016-01.07.2016 7 ноќевања 534 472 283  
01.07.2016-08.07.2016 7 ноќевања 656 569 308  
08.07.2016-15.07.2016 7 ноќевања 656 569 308  
15.07.2016-22.07.2016 7 ноќевања 676 585 312  
22.07.2016-29.07.2016 7 ноќевања 679 588 312  
29.07.2016-05.08.2016 7 ноќевања 730 628 322  
05.08.2016-12.08.2016 7 ноќевања 767 658 330  
12.08.2016-19.08.2016 7 ноќевања 767 658 330  
19.08.2016-26.08.2016 7 ноќевања 767 658 330  
26.08.2016-02.09.2016 7 ноќевања 666 577 310  
02.09.2016-09.09.2016 7 ноќевања 649 563 306  
09.09.2016-16.09.2016 7 ноќевања 550 484 286  
Цената вклучува:  
* 7 ноќевања со појадок и вечера (Half Board)  
* Авионски Билет – Скопје – Барселона – Скопје  
* Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром  
* 1 парче чекиран багаж по лице што не надминува 23 кг и едно парче кабински багаж (56*45*25)  
Цената не вклучува:  
*Аеродромски Такси 60 ЕУР (возрасни и деца – се плаќат при резервација);  
*Патничко Осигурување  
*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ – можни се промени)  
         
HOTEL NOVOPARK 3* – Tossa , Costa Brava
http://www.hotelesholidaypark.com/
Период Број на ноќевања Возрасен Трет возрасен 1-во дете (2-13,99) 2-ро дете (2-13,99)
HALF BOARD- DOUBLE STANDARD ROOM (2-4)
24.06.2016-01.07.2016 7 ноќевања 502 459 220 361
01.07.2016-08.07.2016 7 ноќевања 581 527 220 401
08.07.2016-15.07.2016 7 ноќевања 595 538 220 408
15.07.2016-22.07.2016 7 ноќевања 595 538 220 408
22.07.2016-29.07.2016 7 ноќевања 595 538 220 408
29.07.2016-05.08.2016 7 ноќевања 628 567 220 424
05.08.2016-12.08.2016 7 ноќевања 679 610 220 450
12.08.2016-19.08.2016 7 ноќевања 657 591 220 438
19.08.2016-26.08.2016 7 ноќевања 606 548 220 413
26.08.2016-02.09.2016 7 ноќевања 527 481 220 374
02.09.2016-09.09.2016 7 ноќевања 501 459 220 360
09.09.2016-16.09.2016 7 ноќевања 450 416 220 335
Цената вклучува:
* 7 ноќевања со појадок и вечера (Half Board)
* Авионски Билет – Скопје – Барселона – Скопје
* Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром
* 1 парче чекиран багаж по лице што не надминува 23 кг и едно парче кабински багаж (56*45*25)
Цената не вклучува:
*Аеродромски Такси 60 ЕУР (возрасни и деца – се плаќат при резервација);
*Патничко Осигурување
*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ – можни се промени)
         
HOTEL AMARAIGUA 4* – Malgrat, Costa Brava    
http://www.hotelamaraigua.net/    
Период Број на ноќевања Возрасен Трет возрасен    
ALL INCLUSIVE – TWIN Room STANDARD (3pax)    
24.06.2016-01.07.2016 7 ноќевања 631 528    
01.07.2016-08.07.2016 7 ноќевања 687 570    
08.07.2016-15.07.2016 7 ноќевања 696 577    
15.07.2016-22.07.2016 7 ноќевања 696 577    
22.07.2016-29.07.2016 7 ноќевања 768 631    
29.07.2016-05.08.2016 7 ноќевања 780 640    
05.08.2016-12.08.2016 7 ноќевања 780 640    
12.08.2016-19.08.2016 7 ноќевања 780 640    
19.08.2016-26.08.2016 7 ноќевања 780 640    
26.08.2016-02.09.2016 7 ноќевања 660 550    
02.09.2016-09.09.2016 7 ноќевања 594 500    
09.09.2016-16.09.2016 7 ноќевања 586 494    
Цената вклучува:    
* 7 ноќевања со појадок, ручек и вечера (ALL INCLUSIVE)    
* Авионски Билет – Скопје – Барселона – Скопје    
* Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром    
* 1 парче чекиран багаж по лице што не надминува 23 кг и едно парче кабински багаж (56*45*25)    
Цената не вклучува:    
*Аеродромски Такси 60 ЕУР (возрасни и деца – се плаќат при резервација);    
*Патничко Осигурување    
*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ – можни се промени)    
Хотелот дозволува пресотј на гости со минимум 16 години    
         
HOTEL EUROPA SPLASH 4* Sup ­ Malgrat, Costa Brava
http://www.hoteleuropasplash.net/
Период Број на ноќевања Возрасен Трет возрасен 1-во дете (2-11,99) 2-ро дете (2-11,99)
HALF BOARD- TWIN Room (2-4)
24.06.2016-01.07.2016 7 ноќевања 575 469 398 398
01.07.2016-08.07.2016 7 ноќевања 582 473 401 401
08.07.2016-15.07.2016 7 ноќевања 644 517 432 432
15.07.2016-22.07.2016 7 ноќевања 654 524 437 437
22.07.2016-29.07.2016 7 ноќевања 654 524 437 437
29.07.2016-05.08.2016 7 ноќевања 654 524 437 437
05.08.2016-12.08.2016 7 ноќевања 654 524 437 437
12.08.2016-19.08.2016 7 ноќевања 654 524 437 437
19.08.2016-26.08.2016 7 ноќевања 654 524 437 437
26.08.2016-02.09.2016 7 ноќевања 607 491 414 414
02.09.2016-09.09.2016 7 ноќевања 538 443 379 379
09.09.2016-16.09.2016 7 ноќевања 528 436 374 374
Цената вклучува:
* 7 ноќевања со појадок и вечера (Half Board)
* Авионски Билет – Скопје – Барселона – Скопје
* Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром
* 1 парче чекиран багаж по лице што не надминува 23 кг и едно парче кабински багаж (56*45*25)
Цената не вклучува:
*Аеродромски Такси 60 ЕУР (возрасни и деца – се плаќат при резервација);
*Патничко Осигурување
*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ – можни се промени)
*Можност за сместување на 2 возрасни со 3 деца (на барање)
         
HOTEL REYMAR 3*- Malgrat , Costa Brava
http://www.hotelreymar.com/
Период Број на ноќевања Возрасен Трет возрасен 1-во дете (2-11,99) 2-ро дете (2-11,99)
HALF BOARD- TWIN Room (2-4)
24.06.2016-01.07.2016 7 ноќевања 478 400 220 349
01.07.2016-08.07.2016 7 ноќевања 485 406 220 353
08.07.2016-15.07.2016 7 ноќевања 540 444 220 380
15.07.2016-22.07.2016 7 ноќевања 549 451 220 385
22.07.2016-29.07.2016 7 ноќевања 549 451 220 385
29.07.2016-05.08.2016 7 ноќевања 581 473 220 400
05.08.2016-12.08.2016 7 ноќевања 586 476 220 403
12.08.2016-19.08.2016 7 ноќевања 586 476 220 403
19.08.2016-26.08.2016 7 ноќевања 515 427 220 368
26.08.2016-02.09.2016 7 ноќевања 449 380 220 335
02.09.2016-09.09.2016 7 ноќевања 440 374 220 330
09.09.2016-16.09.2016 7 ноќевања 387 337 220 304
Цената вклучува:
* 7 ноќевања со појадок и вечера (Half Board)
* Авионски Билет – Скопје – Барселона – Скопје
* Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром
* 1 парче чекиран багаж по лице што не надминува 23 кг и едно парче кабински багаж (56*45*25)
Цената не вклучува:
*Аеродромски Такси 60 ЕУР (возрасни и деца – се плаќат при резервација);
*Патничко Осигурување
*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ – можни се промени)
         
HOTEL ROSA NAUTICA 3*- Malgrat , Costa Brava
http://www.hotelrosanautica.com/
Период Број на ноќевања Возрасен Трет возрасен 1-во дете (2-11,99) 2-ро дете (2-11,99)
HALF BOARD- TWIN Room (2-4)
24.06.2016-01.07.2016 7 ноќевања 451 405 220 336
01.07.2016-08.07.2016 7 ноќевања 505 448 220 363
08.07.2016-15.07.2016 7 ноќевања 514 456 220 367
15.07.2016-22.07.2016 7 ноќевања 540 476 220 380
22.07.2016-29.07.2016 7 ноќевања 544 479 220 382
29.07.2016-05.08.2016 7 ноќевања 565 496 220 393
05.08.2016-12.08.2016 7 ноќевања 569 499 220 395
12.08.2016-19.08.2016 7 ноќевања 569 499 220 395
19.08.2016-26.08.2016 7 ноќевања 490 436 220 355
26.08.2016-02.09.2016 7 ноќевања 448 402 220 334
02.09.2016-09.09.2016 7 ноќевања 421 381 220 321
09.09.2016-16.09.2016 7 ноќевања 418 378 220 319
Цената вклучува:
* 7 ноќевања со појадок и вечера (Half Board)
* Авионски Билет – Скопје – Барселона – Скопје
* Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром
* 1 парче чекиран багаж по лице што не надминува 23 кг и едно парче кабински багаж (56*45*25)
Цената не вклучува:
*Аеродромски Такси 60 ЕУР (возрасни и деца – се плаќат при резервација);
*Патничко Осигурување
*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ – можни се промени)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *