Пефкохори – Листа на локали со попуст

CRUISE рента на скутери

Попуст: 10%

До бензиската Шел

_________________________________________________________________________

GEORGE Гиро ресторан

Попуст: 10%

Попустот важи за:

– Секоја сметка над 10€

– Порција гиро

Локација: Во Центарот на Градот

_________________________________________________________________________

PINK ресторан

Попуст: 10%

Попустот важи за: Свежа морска храна

Локација: На шеталиштето на самата Плажа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *