Ханиоти

Ханиоти – Листа на локали со попуст

AVANCE Рента за скутери

avance

Попуст: 10%

Локација: На самиот плоштад на градот

_________________________________________________________________________

PARALIO Кафе бар

Попуст: 10%

Локација: Покрај плажа – Бич Парк

_________________________________________________________________________

KOSTAS Giro ресторан

Попуст: 10%

Локација: Во центарот на градот

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *