Полихроно

Полихроно – Листа на локали со попуст

MEAT POINT – Гиро Ресторан

meat-point-300x224

Попуст: 10%

Локација: На самото шеталиштете на плажата

_________________________________________________________________________

PERLA NERA КЛУБ НА ПЛАЖА

perla

Попуст: 10%

Локација: На самото шеталиште на плажата

_________________________________________________________________________

FLEGRA Ресторан

flegra-300x219

Попуст: 10%

Попустот важи за: Свежа морска храна

Локација: На самото шеталиште на плажата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *